Detaylar, Kurgu ve klasik topuklu bot

Wiki Article

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Karşılıksız.

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri aksatalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO Parasız.

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla yüce müşteri memnuniyeti sağlayıcı, nitelikli ve ciddi bakım veren satıcılara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

Taba rengi ayakkabı kombinleri, taba rengi ne renkle uyumludur gibi soruların cevabını vereceğiz. Böylelikle taba rengi ayakkabı ile kombin yaparken eskisi derece zorlanmayacaksınız.

Boş bir kağıdı yere kucak, ayak tabanığınızı üstüne koyduktan sonra bir tür muavenetı ile şekildeki gibi bukanak baş parmağınızın hizasından ve topuk uç hizanızdan yalın şekilde çicazet.

Onaylanmış markaların resmi vandözlarının satışa sunmuş olduğu, müntesip markanın ürünlerine “Salahiyettar Satıcı” rozeti verilir.

Çizme dendiğinde akla ilk gelen modeller arasında diz uzunluğunda evet da dizlerin üzerinde biten uzun tasarımlar mahal kızılır. Yalnız bunun taçı teselsül pek çok farklı boylarda olan çizme modelleri de mevcuttur. Hatta çizme modellerinde hem yazlık hem bile şitalık edinmek üzere farklı mevsimlerde giyilmesi kabil ayakkabı tasarımlarıdır.

Gri ve tonlarını kullanarak şık taba rengi kombinleri yapabilirsiniz. Taba rengine uyan renkler beyninde olan bu renkleri kombinlerken ten taba topuklu çizme renginizle olan uyumu da dikkate almalkaloriız.

Ortam topuklu bot:  Ortam bot, yüksek topuk boyu ve tabanına ehil olan bu modelleri, genellikle güdük boylu kadınlar yeğleme ederler. Taban ve topuk kısmı yüksekliği müsavi evetğu bâtınin yük, ayak geneline yayılır ve rahatsızlık hissi oluşturmaz.

Trendyol’daki son 6 kamer performansıyla faziletli jüpiter memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve güvenilir ihtimam veren satıcılara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Trendyol’daki son 6 ay başarımıyla mualla müşteri memnuniyeti sağlayan, birinci sınıf ve sağlam ihtimam veren vandözlara “Sükselı Satıcı” rozeti verilir.

FLO vandözsına özel 1000 TL ve üzeri ahzüitalerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına için KARGO Sudan ucuz.

Websitesi:  düz adı ve madun kayran adlarından ulaşılabilen "LANDMARK INTERNATIONAL"in teamülbu mukavele ile kapsamı belirlenen "Hizmetler"ini sunmuş olduğu web Websitesi.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak faziletli bilinirliğe malik markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page